Kereső

Értékesítés:

Helység:

Típus:

Ár (mFt):

Rendezés:

Legújabb ingatlan

Várpalota, Lakás(tégla)
33nm, 6.5 mFt


Székesfehérvár, Lakás (panel)
49nm, 15.4 mFt


Pákozd, Családi ház
154nm, Telekméret: 1416 nm, 54.9 mFt


Székesfehérvár, Lakás(tégla)
36nm, 7.5 mFt


Moha, Lakás(tégla)
36nm, 7.5 mFt


Sárszentmihály, Telek
1000nm, Telekméret: 1000 nm, 4.5 mFt


Gyorskereső

Ingatlan gyorskeresés kód lapján:   


Lakáshelyzet Székesfehérváron

Akár befektetésnek, akár saját otthonnak keresünk lakást, mindig sok szempont figyelembe vétele alapján döntünk.  Az egyik és talán a legfontosabb, hogy hol helyezkedik el az ingatlan. Igazából ez az egyetlen tényezője a lakásnak, ami a vásárlás után nem fogunk tudni változtatni. Érdemes ezt jól átgondolni, hogy mely városrész/környék illeszkedik leginkább majd az életünkhöz, milyen az infrasturtúra, tömegközelekedés stb.

A székesfehérvári lakáspiac jelenleg többségében (kb 70%) panel lakásokat kínál, 25%ban vannak eladó téglalakások, valamit számos újépítísű lakópark is épül.  A teljesség igénye nélkül:  Campus sétány, Park Város Lakópark, Olajfa Lakópark, Hegyalja lakópark.

A méreteket és a szoba számokat tekintve mindenki találhat kedvére valót. Ha csak egy kis garzonra van szükségünk ideális lehet egy 30-40 nm-es kis lakás, amit később akár gyorsan ki is tudunk adni.

Amennyiben családosként keressünk otthonunkat ideális vál asztás lehet egy 3-4 szobás lakás, amiben mindenkinek van kényelmes élettere.

A használt lakások esetében érdemes számolni/tervezni egy esetleges felújítással is.  A legnagyobb játékterünk a tégla lakásoknál lehet. Vagyis, ha nem tetszik a jelenlegi lakáselosztás ezt könnyen a saját igényeinkre szabhatjuk. Panel lakásoknál pedig gipszkartonozással alakíthatunk ki új helyiségeket.

A leendő lakás méretei mellett fontos tényező lehet a lakás fűtése, van-e lift a házban, van-e garázs.

Mind lakás típus, mind választék tekintetében széles a kínálat és néha úgy érezhetjük, hogy nem látjuk át mi is lenne számunkra a megfelelőbb.

Amennyiben úgy érzi leendő otthona megtaláláshoz igénybe venné szakember segítségét, keressen minket a kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken.